Título

Macerant el senglar

Aquí teniu el Porc senglar que varem degustar el passat dilluns 14/11/16 mentre es macerava.

 

 

Cuinant-lo

La cuinera del Club, mans a l'obra, cuinant el senglar, que havia caçat l'Enrique Rubio.

 

 

 

 

Preparats per l'àpat

La plana major amb un somrient Tsvetan, no sé si per la menja o per la companyia de la Teodora.

 

 

 

No erem pocs, no.

Aquí l'altra extrem de la taula, ja degustant el menjar i fent comentaris sobre la carn del senglar.

 

 

Dia 21 de novembre: Dinar de caça: porc senglar.

 

Després de dies fent boca i anunciant-ho ens varem reunir el dilluns dia 21 d'aquest mes de novembre per degustar una menja no massa ordinària a casa nostra, com és un cibet o estofat de carn de por senglar. L'Enrique Rubio, esforçat caçador nocturn que vetlla per l'estat del nostre camp (ai làs!), ha anat caçant diversos exemplars dels nostres "amics" i "co-usuaris" del camp, els senglars i   la junta directiva li va proposar fer un tastet, un dinar amb un dels senglars caçats. Així es va fer i es va convidar a l'actual equip directiu del camp. Amb caràcter previ es va considerar fer un torneig de parelles per fer 9 forats amb la modalitat de "Scramble" tal com seria el que s'havia de fer el dia 24. El temps no va acompanyar aquesta iniciativa i alguns companys van decidir no jugar. Tot plegat alguns si que van sortir a jugar els 9 ó 14 forats i, malgrat que el dia era inestable, es va poder jugar amb comoditat el partit.

Després ja va venir el dinar on, molts de nosaltres, varem degustar per primer cop aquesta carn forta de gust, però tendre, del senglar. 

Una iniciativa que va servir per reunir-nos entorn de la taula a molts dels companys de "Els Dimarts al Sol" que, per motius diferents, no poden compartir els dinars del Dimarts, i també va ser una ocasió per compartir taula amb el nou equip directiu del club.

Esperem poder repetir aquests moments de fer club i grup, en moltes altres ocasions.

Aquí va un petit reportatge de l'acte:

 

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

 

 

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.