Título

Preparats per sortir.

Ferran Grau i el Pere Martínez, parella pel Scramble, ja preparts per començar el partit.

 

 

Parella a punt.

Lázaro Custdio i Neme Garcia de Castro eren l'altra parella que completava l'interessant partit.

Recollint regal.

Xetma Pérez ens mostra el seu regal, uns green fees per anar a jugar a un altre camp. Està satisfet...tenia una bona parella de joc (jejejeje)

 

 

 

Ull!!!! beure o veure?

Tsvetan també recull un regal, en aquesta ocasió unes ampolles d'algun beuratge màgic. 

 

 

 

TORNEIG BENÈFIC A LUMINE LAKES.

 

Després de l'incertesa dels dies anteriors per la pluja, el dia 24 de novembre ens va portar mati d'un dia esplèndid. A les 9,30 sortida a tiro o...a botzina, com va ser el cas. Un camp en perfectes condicions i més de 90 persones disposades a col·laborar amb la investigació de l'artrosi i a participar en un torneig de parelles en la modalitat de Scramble. Representant al nostre club erem més de 28 persones, amb millor o pitjor fortuna, vàrem gaudir d'una matinal de golf.

A l'arribar ja ens esperava un pica/pica per esmorzar i començar a força el torneig. Després, a l'acabar, un nou piscolabis per recuperar les forces i participar en el tradicional sorteig de regals. La veritat que no ens va anar malament, sinó que li preguntin al Paco López que va sortir no menys de 5 vegades a rebre regals... la veritat és que no tots eren per ell havia fet recolecta de números i sortia enlloc dels companys més "tímids".

Us deixo un petit reportatge fotogràfic d'algun dels moments i de les persones del club. 

 

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

 

 

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.